Acasă - » » » anyhoo « « « - Portal Forum Legaturi internet.

duminică, 13 ianuarie 2013

101 Dalmatieni - film complet . dublat in romana

Server 1


Server 2


Pongo este un dalmațian care trăiește alături de stăpânul său, Roger Radcliffe, un compozitor într-o casă micuță din Londra. Plictisit de viața sa, Pongo decide că este timpul să aibă, atât el cât și Roger, o soție. În timp ce se uita pe geam, vede femei și cățelușe de toate felurile, însă niciuna nu e pe placul lui. Exact atunci apare o femeie, Anita, cu cățeaua ei, un dalmațian. Pongo setează ceasul la ora 5, deoarece abia atunci era scos la plimbare de Roger.
Când cei doi ajung în parc, ca deobicei, Roger se așază pe iarbă și își fumează pipa. Însă Pongo trebuia să îi facă să se întâlnească. Prima încercare devine un eșec, deoarece Anita pleacă așa că îi împinge pe amândoi în lac. Așa cei doi își fac o relație.
După un timp, se căsătoresc iar Pongo împreună cu cățeaua Anitei, Perdita, fac o serie de puișori. Însă, din păcate, apare Cruella de Vil care vrea să-i cumpere pe toți ca să-și facă alta blană, și de data asta una cu pete. Cum era de așteptat, Anita și Roger nu acceptă, așa că Cruella trimite doi hoți, Jasper și Horace, să fure dalmațienii.
Menajera casei, care avea grijă de cei 15 pui, nu-i mai găsește și toți suferă din cauza asta. Între timp, Jasper și Horace țin puii într-un apartament și îi lasă să se uite la TV. Acolo mai sunt și alți pui de dalmațieni, cumpărați. În total 99. Tibb, o pisică îi duce pe toți afară, în timp ce Pongo și Perdita se îndreaptă spre ei. Cei doi ajung acolo și îi atacă pe Jasper și Horace.
După lung drum și după ce s-au murdărit de cenușă, pentru a nu-și da seama Cruella de Vil, au ajuns acasă. Deși erau în total 101 dalmatieni, Roger și Anita s-au gândit să-și facă o plantație de dalmațieni cu banii făcuți din hitul lui Roger.

Povestea filmului se bazează pe cartea The Hundred and One Dalmatians, sau The Great Dog Robbery, care a apărut în 1956. Autoarea cărţii, englezoaica Dodie Smith, avea un dalmaţian pe nume Pongo, aşa că nu a trebuit să caute prea departe numele personajului principal. Iar ideea cărţii i-a venit atunci când un prieten i-a spus: "Din câinii ăştia s-ar face o nemaipomenită haină de blană."
Studiourile Disney au preluat povestea. Iar filmul din 1961 este deja un clasic, cu faima nepătată de trecerea anilor. Şi apropo de pete, v-aţi întrebat vreodată câte pete au câinii din filmul original 101 Dalmaţieni? Ei bine, conform IMDb.com, cineva a numărat flecare pată din film, cadru cu cadru! Şi a tot numărat pană a ajuns la aproape şase milioane şi jumătate. Mai exact, la 6.469.952 pete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Lista mea de bloguri