Acasă - » » » anyhoo « « « - Portal Forum Legaturi internet.

marți, 21 septembrie 2010

Cel mai ravnit job – animator de vacute

Primaria din Alpenlachen ofera 10 000 euro pe luna persoanei care face fericite cat mai multe vacute.

Angajam animatori de vacute!

Cautam persoane entuziaste si cu simtul umorului, care sa distreze vacutele si sa faca tot posibilul ca acestea sa fie fericite.
Afla mai multe despre ce presupune acest job si scrie-ne ca sa iti dam toate detaliile de care ai nevoie. (www.alpenlachen.at)

In aceasta toamna, localnicii au pornit in cautarea celui mai priceput animator de vacute. Se cauta o persoana inventiva si mereu vesela, care sa poata molipsi cu buna dispozitie vacutele din Alpenlachen.
Vi se pare bizar? Daca stam sa ne gandim ca laptele din Alpenlachen este ingredientul special pentru cea mai fina ciocolata din Alpi, efortul satenilor nu mai pare deloc deplasat. Acum sute de ani, oamenii din Alpenlachen au descoperit un secret care i-a facut celebri: cu cat vacutele sunt mai fericite si mai rasfatate, cu atat laptele lor este mai savuros.
In timp, aceasta informatie pretioasa a dat nastere traditiei de a cauta animatori de vacute in fiecare an. Astfel, localnicii se asigura ca vacutele sunt nespus de fericite si dau cel mai delicios lapte. Si ce mod mai bun de a pune in valoare un lapte nemaipomenit de gustos, decat a-l face principalul ingredient al celei mai fine ciocolate din Alpi?
Cei care isi doresc sa imbine utilul cu placutul si sa petreaca o scurta vacanta in Alpi ajutandu-i pe locuitorii din Alpenlachen sa binedispuna vacutele pot aplica la extraordinara oferta de angajare pe site-ul (www.alpenlachen.at).
Disclaimer : Denumirea si descrierea locului geografic nu sunt reale, fiind create si prezentate exclusiv in scopuri publicitare. Acesta rticol nu reprezinta un anunt de angajare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Lista mea de bloguri