Acasă - » » » anyhoo « « « - Portal Forum Legaturi internet.

joi, 1 aprilie 2010

1 aprilie

 • Cea mai tare farsa din toate timpurile trebuie sa fi fost cea facuta de BBC.
In 1957 intr-un show Panorama, BBC a anuntat ca datorita iernii blande si a exterminarii gargaritelor de spaghetti cu un tip nou de pesticide, fermierii elvetieni se bucurau in acest an de o recolta de spaghetti foarte bogata. A fost dat si un scurt montaj odata cu stirea in care apareau fermierii culegand fire de spaghetii din copaci. Un numar farse de 1 apriliefoarte mare de telespectatori au crezut prostia si au inceput sa sune la postul de televiziune intreband cum ar putea sa creasca si ei pomi de spaghetti. La aceasta intrebare BBC le-a raspuns foarte elegant: “trebuie sa plantati cateva fire de spaghetti intr-un vas cu sos de tomate si sperati sa prinda rasadul”
 • O alta farsa facute la scara mare a fost in 1962 in Suedia tot la un post de televiziune. Bineinteles, atunci se transmitea alb-negru. Dar de 1 aprilie expertul tehnic Kjell Stensson a aparut la stiri si a anuntat ca datorita unei noi tehnologii, toti telespectatorii puteau sa modifice setarile pentru receptie color. Nu trebuiau decat sa puna un ciorap de nylon peste ecranul televizorului si imediat ar fi vazut emisiunile preferate in culori. Apoi Stensson a demostrat procesul.
Sute de mii de oameni dintr-o populatie de sapte milioane au inghitit minciuna. Oare s-au prins ca e 1 aprilie in timp ce puneau ciorapul peste ecran.. sau cand se intrebau de ce la ei nu merge?! Dar cum nu pot fi vazute toate glumele de milioane de oameni, uite cateva farse pe care le poti face de 1 aprilie prietenilor tai:
 • Pacaleala de 1 aprilie: Got milk?
Adauga in cutia de lapte putin colorant alimentar. Nu e daunator in nici un fel dar surpriza o sa fie foarte colorata.
 • Pacaleala de 1 aprilie: Uite o moneda!
E mai veche ideea dar inca functioneaza. Lipeste cu superglue o moneda pe strada sau in general intr-un loc pe unde trec multi oameni. Apoi stai pe undeva pe-aproape si priveste cum isi rup unghiile incercand sa ridice moneda.
 • Pacaleala de 1 aprilie: xxx
Pune intr-o sticla cu apa fierbinte resturi de mancare dupa ce le treci prin blender. Tine sticla ascunsa sub camasa, cu gura aproape de piept. Iar cand mergi sa cumperi ceva de mancare si e multa lume in jur fa un zgomot sa atragi atentia si apoi apleaca-te si strange sticla. Continutul imbietor ar trebui sa tasneasca afara ca si cum tocmai ai vomitat.
 • Pacaleala de 1 aprilie: Zahar si sare.
Cu toate ca e cunoscuta, inca e amuzanta. Schimba sarea cu zaharul astfel incat ceilalti sa nu remarce si asteapta sa le vezi expresia cand gusta din felul de mancare.
 • Pacaleala de 1 aprilie: Buna dimineata!
Aduna cat mai multe ceasuri si fixeaza-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot in camera victimei.
 • Pacaleala de 1 aprilie: EWWW!
Pune o folie de plastic transparenta la toaleta intre vas si colac. Noaptea e cel mai bun moment, ca sa nu fie remarcata. Apoi cand cineva o sa mearga la toaleta… Surpriza!!! Dar fii atent si nu face farsa asta decat daca esti pregatit sa cureti pe urma… si cu siguranta vei avea ce curata!
 • Pacaleala de 1 aprilie: Unt!
Ai nevoie de o farfurie, unt, sare si multe servetele. Spune-i victimei tale cat mai serios ca ai vazut pe Discovery cum untul degaja caldura daca pui sare deasupra. Pune unt in farfurie si sare peste el. Tine apoi mana deasupra si prefa-te ca simti caldura. Apoi intreaba-l si pe el daca o simte. Iar cand are mana deasupra farfuriei - pleosc! Preseaza-i repede mana cu a ta ca sa striveasca untul .
 • Pacaleala de 1 aprilie: Foooc!!!
Gluma asta se face cel mai bine cu prietenii. Trebuie sa aveti la indemana recipiente cu apa. Cand victima adoarme aprindeti o hartie si strigati FOOOC!!! Victima o sa se trezeaca brusc si o sa vada foc exact in fata. Apoi imediat stingeti focul cu caaat mai multa apa, astfel incat victima sa ramana leoarca.
 • Pacaleala de 1 aprilie: in Supermarket
In supermarket pune in buzunarul prietenului fara sa remace, o banda anti-furt. Cand o sa incerce sa iasa din magazin o sa fie declansata alarma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Lista mea de bloguri